Как потребителите от Дневен център „Светове“ все повече стават част от останалия святНазад

dneven center MariasworldГодина след откриването на Дневен център „Светове“ към фондация „Светът на Мария“ отваря врати за гости и посетители, за да видят какво са постигнали за тези 12 месеца, как са се променили – самите те и животът им, как другите гледат на тях и какви са очакванията и надеждите им.

Заповядайте на първия за тази година Ден на отворените врати в дневния център: 16 юли, от 11.00 до 15.00 ч. на адрес гр. София, кв. Гоце Делчев, ул. „Рикардо Вакарини“ № 8. Заедно с екипа на Дневния център ще може да изработите и да си вземете като подарък ароматни ръчни сапуни и прекрасни цветя от хартия.

На същата дата, като част от Дневния център ще отвори врати и единственото в София „Защитено кафене“. В него ще бъдат предложени за хората от столицата домашно приготвени кроасани, сандвичи, ароматно кафе, домашна цитронада и други освежителни напитки. Посетете кафенето и сами опитайте предложените продукти, както и оценете уменията, които са придобили в центъра, и разбира се – да Ви е истински вкусно и приятно.

Денят на отворените врати се организира в рамките на Проект „Развитие на иновативния потенциал на София, чрез насърчаване участието на хората с интелектуални затруднения в икономическия, социален и културен живот на столицата“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община Програма Европа, 2014 г. и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019 г.

Назад