Вътрешна дарителска кампания в УниКредит Булбанк събра над 90 хил. лв.Назад

Служителите на УниКредит Булбанк в България и фондация “УниКредит” събраха 91 567 лв. в полза на най-уязвимите групи, пострадали от разпространението на COVID-19.

Средствата бяха разпределени поравно между 10 граждански организации, които работят в различни направления и места: фондация „Св. Николай Чудотворец“ и “Чудната градина”, фондация “Светът на Мария” и техния кетъринг Bon Appétit, арт ателие “Творилница”, Клуб на нестопанските организации в Търговище, фондация „Здраве и социално развитие“, “Каритас София”, “Проект Северозапад”, сдружение „Граждански инициативи – гр. Ловеч“, фондация „Асоциация Анимус“, Проект #задоброто.

За да се включат възможно най-много служители, даряването беше лесно организирано чрез мобилното банкиране на УниКредит Булбанк. Специално генериран QR код към открита за целта сметка се сканира с приложението “Булбанк мобайл” и дарителят е готов да направи трансфера. Целият процес отнема 30 секунди. Това е иновативен, удобен и бърз начин за даряване, който улеснява целия процес и може да направи дарителите още по-активни.

Назад