Академия за местни предприемачи приема кандидатури

12.08.2020 | Новини

Четвъртото издание на Академия за местни предприемачи вече приема кандидатури. Това е обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 23 октомври 2020. Одобрените кандидати ще участват в поредица от практически насочени обучения с ментори с дългогодишен бизнес опит. По време на обученията ще се разработят бизнес планове на проектите, ще се говори за продажби и маркетинг, ще се подготвят презентации за представяне на проектите пред журито на програмата, което ще определи победителите в Академия за местни предприемачи 4.0.

Разходите на избраните участници за пътни и настаняване (ако обстановката позволява) по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите. Едновременно с това има и пълна готовност за онлайн провеждане на обучителните модули. Представянето на най-добрите идеи пред журито на академията и определянето на големите победители ще се състои на в края на януари 2021 г.

Както и в предишните три издания на Академията, има награден фонд, предоставен от „Филип Морис България“, който тази година е в размер на 30 000 лв..

Организаторите от фондация BCause продължават да развиват програмата, като през 2020 г. предоставят възможност на вече участвалите екипи в предходните й издания да се включат в менторската програма и да получат консултации по конкретни теми, свързани с развитието на техния бизнес.

През септември т.г. екипът на център „Ринкър“ ще проведе поредица от  информационни срещи на място в четирите области, за да улесни потенциалните кандидати. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

Можете да се свържете с организаторите на e-mail: gb.es1713568555uacb@1713568555rovay1713568555 или на телефон 02/987 1574

Повече информация за академията има ТУК.