1 октомври – Европейският ден на фондациите и дарителите!Назад

Една кибритена клечка – само толкова трябва, за да разпръснем тъмнината.
Запалете я заедно с нас тази година на 1 октомври – Европейският ден на фондациите и дарителите!

C-_Users_tiliev_Desktop_izbran-variant-20В символа на запалената клечка кибрит видяхме възможност за множество асоциации – осветяване на проблемите, търсене на решения, светлината и промяната, която носят с дейността си дарителите, и метафората „да се запалиш“ по кауза.

За пръв път през 2016 г. Български дарителски форум слага началото на „Седмица на фондациите и дарителите“.  От 1 до 9 октомври членовете на Форума, заедно с десетки други български и международни организации и компании, със събития и кампании ще разказват истории за филантропия, дарителство и промяната, която фондациите и дарителите носят в България.

Бъдете част от Европейския ден на фондациите и дарителите:
1. Сложете логото на Европейския ден на фондациите и дарителите на сайта си и на всички документи, презентации, материали и изображения, свързани с кампанията, които използвате.

2. Ползвайте хаштаг #zapali за комуникация, така вашата история ще бъде видяна от всеки, който се интересува от Седмицата на дарителите.

3. Не е задължително да планирате специална активност, можете и с вече планирана инициатива, чиято дата съвпада със Седмицата 1- 9 октомври.

3. След приключване на инициативата, с която сте се включили, изпратете ни кратка информация и снимки/видео, за да можем и ние да споделим вашата история.

Още възможности за участие, ако търсите нови идеи. Запалете се!

Кампанията се осъществява с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”

Календар със събития

 

Назад