Rinker’s Challenge 2.0 – Предизвикателство за традиционни и социални предприемачиНазад

Rinker’s Challenge предлага уникална възможност на стартиращите предпремачи да преминат през структурирана система от обучения, да получат персонални съвети от водещи професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса, и да получат стартово финансиране на бизнес проекта си.

Конкурсът за участие в програмата Rinker’s Challenge 2.0 за тази година приключи. Подадени бяха 96 кандидатури. Селекцията по документи беше направена от три комисии – НПО специалисти, предприемачи и експерти в областта на финансите, мениджмънта и човешкия капитал. С авторите на избраните 48 идеи екипът на Център “Ринкър” проведе видео-конферентни разговори.

Избраните 17 предпримачa започнаха своето участие в програмата. Те ще преминат през структурирана система от обучения и ще бъдат лично консултирани от Pro bono професионалисти.

В края на януари 2016 ще разберем кои са трите най-добри бизнес проекта. Те ще получат освен едногодишна безвъзмездна помощ от специалисти в сферата на маркетинга и финансите и стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки.

Център “Ринкър” за предприемачество и обучения към Фондация „Помощ за благотворителността в България“ е основан е през 2014 г. с финасовата подкрепа на Фондация КАФ Америка. Мисията на Център „Ринкър“ е да подкрепя и развива духа на предприемачеството в България15 – 27.11.2015

 

Назад