Четвърто издание на “Идеите – това сме ние“ – с подкрепата на ФПББНазад

idei_2Започва четвъртото издание на “Идеите – това сме ние“, с подкрепата на Фондация “Помощ за благотворителността в България”  – от 3 до 6 септември 2015, в София. Фондацията покрива транспортните разходи на всички участници от други населени места в България и осигурява стипендия за покриване на нощувките на 16 участници в #идеите4, неживеещи в София, в удобен хотел в близост до мястото на форума.

Инкубаторът за социални иновации „Идеите – това сме ние“ е централният проект на Обединени идеи за България (ОИБ), който в рамките на четири дни събира над 150 млади и амбициозни българи от страната и чужбина и им дава възможността да създадат проекти за решаване на проблеми в различни сфери на българското общество: вече за четвърта поредна година!

Социалното предприемачество е обединяващо за различните екипи, сред които такива по технологии и иновации, култура, музика, образование, околна среда, социална политика,  градска среда и активен живот. Всеки екип е ръководен от подбрани модератори, доказали се като активни иноватори с мениджърски подход, а задачата на участниците е да изготвят конкретен граждански проект, който в последствие да реализират.

Форумът #Идеите4 е посветен на темата “Активен живот и създаване”

Назад