Google for Nonprofits в България от началото на септември!Назад

От 1 септември 2015 г. българските неправителствени организации  могат да получат безплатен достъп до продуктите на Google.

Гражданските организации у нас могат да се възползват от Ad Grants, приложение, което  осигурява възможност за нефинансово дарение в рекламни импресии в Google на стойност до 10,000 $; YouTube for Nonprofits, който предлага допълнителни премиум възможности за НПО да извлекът максимума от техния канал в YouTube, както и Google Apps, което предоставя  разнообразие от инструменти, с които се редуцират технологичните разходи и се подобряват комуникациите.

Получаването на Google for Nonprofits, изисква регистрация в Техсуп България – платформата за дарение на технологичен софтуер, администрирана за България от Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Чрез регистрация в Техсуп България организациите получават специален код за валидиране. След получаването на валидиращия знак и при наличие на  Google account, неправителствените организации могат да поръчат като дарение софтуерния продукт.

Повече информация можете да намерите на сайта на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

techsoup

Назад