На 3 юли ще бъдат обявени победителите в третото издание на „Благотворителността през обектива“ 2014Назад

Отличените фотографии от поредното издание на конкурса “Благотворителността през обектива” 2014 ще бъдат изложени в галерия CREDO BONUM, ул. „Славянска“№2 – от 3-ти до 13-ти юли 2014г.

Конкурсът е отворен към фотографи – любители или професионалисти, вдъхновени и запечатали в кадър нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани или друго в България.

Крайният срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г. на: blagobektiv@gmail.com

Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в конкурса, са осем:

1. Благотворителност и образование
2. Благотворителност и здраве
3. Благотворителност и култура
4. Благотворителност и екология
5. Благотворителност и социална подкрепа
6. Моят герой – (лицата и действията на хора, направили нещо значимо за друг човек или кауза)
7. Фоторазказ за благотворителността (група от 4 до 8 фотографии на една тема)
8. Награда на публиката

Победителите в първите 7 категории се определят от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов. Осмият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса. Всички снимки трябва да бъдат придружени с кратък текст.

Наградените фотографии, наред с изложбата в галерия CREDO BONUM,ще бъдат публикувани и в специален каталог с издание на културно-информационния гайд „Програмата”, а от есента изложбата ще пътува и в различни градове на страната.

Конкурсът се организира от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” с подкрепата на фондация „Америка за България“ и има за цел да популяризира ролята на благотворителността чрез средствата на фотографията. Наградите за победителите са осигурени от спонсорите на конкурса – Аурубис България,Райфайзен банк, Софарма, Walltopia.

Подробности за условията на конкурса вижте на сайта “Благотворителността през обектива” 2014.

Имате ли затруднение с изпращането на голям формат снимки през имейл адрес, ползвайтеTranzit.

Партньори на конкурса са Българска фотографска акдемия „Янка Кюркчиева”, Българско фотографско сдружение, Галерия и фондация CREDO BONUM, Информационен портал за НПО в България, Фото Форум, ФотосинтезисАрт Център.

Медийни партньори са: БНТ, сп.„Обекти“, сп.„Мениджър“, културно-информационен гайд „Програмата», OffroadBulgaria, Off News, Vesti.bg, Фотобюлетин.

 

Спонсори

sofarma_300

raiffeisen-logo

 

walltopia

olympus_logo

С подкрепата на

Фондация “Америка за България”

Партньори на конкурса

credo-bonum

sofia_2019

Медийни партньори на конкурса

offnews

manager

obekti

 

 

 

 

 

Назад