Креативна подкрепа за малки бизнеспроекти в полза на общносттаНазад

Независими предприемачи или собственици на малък и среден бизнес в България, които развиват социално отговорни проекти в подкрепа на общността, могат да станат част от кампанията „Звездите на МЕТРО. Веригата за търговия на едро МЕТРО Кеш енд Кери България търси да отличи “звездите” на малкия и среден бизнес като връчи една голяма награда на стойност 20 000 лв.

Ако сте фондация и имате социално-отговорен местен партньор – информирайте го за тази инициатива. Ако сте бизнес и това ви се струва интересна възможност за ваши колеги и партньори, а и за вас самите – кандидатствайте като до 6 юни споделите своята история на www.metro.bg/stars.

Много предприемачи и фирми организират локални социални инициативи, но, за разлика от големите компании, рядко получават признанието на обществото. Сега те могат да спечелят 10 000 лв. в брой и още 10 000 лв. в подкрепа на свой социален бизнес проект. МЕТРО търси хората, чиито добрини често остават в рамките на малкия квартал.

На www.metro.bg/stars потребителите могат да разгледат подробности и снимки от дошлите инциативи и да решат кои проекти да подкрепят със своя глас. Онлайн гласуването ще определи и десетте проекта, които ще достигнат до финалния кръг на кампанията.

Големият победител в „Звездите на МЕТРО“ 2014 ще бъде избран от експертно жури от представители на бизнеса и медиите. Освен десетте финалисти, избрани от публиката, във финалното гласуване ще бъде включена и една допълнителна история, която журито е сметнало за “вдъхновяваща”, но не е успяла да събере достатъчно подкрепа от онлайн гласуването.

Кампанията се осъществява с подкрепата на Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Bulgaria On Air, bTV радио, радио N-Joy и радио FM+.

 

 

Назад