Гласувайте за вашата любима снимка на благотворителността!Назад

Тази година в конкурса „Благотворителността през обектива“ участват близо 200 фотографии, които представят различни дарителски истории, каузи и герои от социалната, екологична, културна и здравна сфера, както и нови сюжети от нашата действителност, свързани с потока от бежанци в България.

Конкурсът се провежда за трета поредна година и има за цел да представи и визуализира индивидуалните гледни точки към благотворителността.

Участниците се състезават в 7 категории и за една награда на публиката.

Гласуването за нея вече е отворено и продължава до 2 юни. На сайта на конкурса с бутон “ХАРЕСВАМ”може да дадете своя глас за избраната от вас фотография. Победител ще бъде снимката, събрала най-много гласове.

Останалите категории се разглеждат и оценяват от жури, в което влизат Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева и Явор Попов.

Наградите за победителите са осигурени от спонсорите на конкурса Аурубис България, Софарма, Райфайзенбанк и Уолтопия ООД.

Церемонията по награждаването ще се състои на 3 юли т.г в галерия CREDO BONUM, ул. „Славянска“№2 . До 13-ти юли т.г. там може да видите и изложбата с фотографиите на победителите. Те ще бъдат публикувани и в специален каталог с издание на културно-информационния гайд „Програмата”, а от есента изложбата ще пътува и в различни градове на страната.

Конкурсът се организира от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” с подкрепата на Фондация “Америка за България”.

Негови партньори са Българска фотографска акдемия „Янка Кюркчиева”, Българско фотографско сдружение, Галерия и фондация CREDO BONUM, Информационен портал за НПО в България, Фото Форум, ФотосинтезисАрт Център.

Медийни партньори : БНТ, сп.„Обекти“, сп.„Мениджър“, културно-информационен гайд „Програмата», OffroadBulgaria, Off News, Vesti.bg, Фотобюлетин.

Повече подробности, както и самите фотографии, можете да видите на сайта на конкурса www.blagobektiv.org.

Назад