Децата с най-добри постижения през 2010 г. получиха отличията на фондация “Димитър Бербатов”Назад

Лично футболната звезда връчи призовете по време на церемонията “Награди за успелите деца на България”. Събитието събра номинираните деца, техни родители, както и партньори и приятели на фондация „Димитър Бербатов”, за да отличи победителите за 2010 година.

Димитър Бербатов връчи специалната статуетка на победителите.

В област Изкуства те са:

Мартин Йорданов от Бургас, I-IV клас; Анна Първанова от Пловдив, V-VIII клас; Пламена Георгиева от Нови Пазар, IX-XII клас.

В област Наука:

Евгени Кайряков от Пловдив, I-IV клас; Емилиян Рогачев от София, V-VIII клас; Румен Христов от Шумен, IX-XII клас и Аннабел Минкова, Лондон, Великобритания – Български училища зад граница.

В област Спорт:

Петър Божилов от София, I-IV клас; Георгия Кадоглу от Варна, V-VIII клас; Тодор Христов от Бургас, IX-XII клас и Десислава Йорданова, Шарлот, Северна Каролина, САЩ – Български училища зад граница.

Децата в специалната категория Социален проект:

Биляна Андонова от София за България и Таня Ковачка от Лондон, Великобритания за Български училища зад граница получиха почетен плакет и възможността да прекарат един работен ден с представителя на UNICEF.

Тази година се връчи поощрителна награда за социален проект на Николас- Александър Шрайф от Лондон, Великобритания за Български училища зад граница.

И за тезгодишното издание Фондацията отново има подкрепа в лицето на марката Gillette и нова подкрепа на „Награди”-те в лицето на „Данон-Сердика”. Gillette подкрепят развитието на талантите у децата в област Спорт; “Данон-Сердика” подкрепят развитието на талантите у децата в област Наука, за да могат всички те да достигат нови върхове.

Назад