Покана за участие в „НАЙ-ГОЛЯМ КОРПОРАТИВЕН ДАРИТЕЛ 2008”Назад

За трета поредна година Български дарителски форум обявява конкурс „НАЙ-ГОЛЯМ КОРПОРАТИВЕН ДАРИТЕЛ 2008”.

Целта на конкурса е да подреди компаниите според финансовите данни за техните благотворителни и социални инициативи в България, които са финансирани през 2007 година.

Официалната церемония за връчването на наградите ще се състои в началото на месец декември по време на Четвъртата годишна дарителска конференция. През 2008 година освен в България, наградите се връчват в още 6 страни от Централна и Източна Европа (Полша, Русия, Словакия, Украйна, Унгария и Чехия) като част от програмата за развитие на отговорно корпоративно дарителство CEENERGI 2, която се изпълнява от Български дарителски форум в партньорство с Чешкия дарителски форум и се подкрепя от Фондация “Чарлз Стюърт Мот”. Медиен партньор на събитието ще бъде Re:TV.

Всяка компания, която подкрепя обществено полезни проекти и инициативи може да се включи в конкурса до 30 ноември 2008 г., като изпрати попълнения формуляр за участие на хартиен или електронен носител на:

адрес: София 1408 ул. Енос 7, ет.6, ап. 9

факс: 02/ 954 98 47

електронна поща: kvelichkova@dfbulgaria.org

Поканата за участие и Формуляр за участие може да изтеглите от сайта на Български дарителски Форум, секция “КОРПОРАТИВНО ДАРИТЕЛСТВО”, подсекция “НАЙ-ГОЛЯМ КОРПОРАТИВЕН ДАРИТЕЛ” през 2008 година

Назад