Четвърта годишна дарителска конференция и връчване на наградите “Най-голям корпоративен дарител”Назад

Нейно превъзходителство Нанси Макълдауни – посланик на САЩ ще открие Четвъртата годишна дарителска конференция, която ще се проведе нНа 18 декмври 2008 г. от 9.00 до 14.00 часа в хотел Хилтън. За поредна година конференцията ще събере компании, които даряват за обществото, финансиращи организации и медии. Участниците ще дискутират темите: „Дарителство и етика”, „Дарителство и публичност”, „Дарителство по време на финансова криза”, „Партньорства за по-ефективно дарителство”.

Основните теми ще бъдат представени от Райна Гаврилова – „Тръст за развитие на гражданското общество в централна и източна Европа”, Мария Стефанова – член на Съвета за електронни медии, Асен Григоров – изпълнителен директор Ре: ТВ, Яна Бюрер-Тавание – Журналист и медиен експерт.

По време на конференцията ще бъдат връчени и наградите „Най-голям корпоративен дарител 2008”, които подреждат компаниите според финансовите данни за техните благотворителни и социални инициативи в подкрепа на общественополезни каузи, финансирани през 2007 г. На 18 декември ще бъдат отличени компании в 4 категории:

“Най-голям обем на финансови дарения”

“Най-голям дарител на стоки и материали”

“Най-голям дарител на време и услуги”

“Най-щедра компания”.

Назад