Обявяване на резултатите от Операция Жълти стотинки 2017-2018Назад

Операция “Жълти стотинки” е национална дарителска кампания на VIVACOM в полза на младежи, лишени от родителска грижа, които са навършили 18 години и са принудени да напуснат институциите.

в седмицата 14-18 май ще бъдат обявени резултатите от Операция Жълти стотинки 2017-2018 г.

Кампанията има за цел да събере средства за създаването на ново наблюдавано жилище по програма „Дом Възможност“, в страната, което ще даде временен подслон, подкрепа в намирането на работа и пълноценното включване в българското общество на част от тези младежи.Дарителската кампания Операция „Жълти стотинки” започва поредното си осмо издание с нова кауза.

Тази година кампанията ще набира дарения в помощ на деца с множествени увреждания. Даренията ще бъдат насочени към „Център за надежда“ в София, който предоставя дневна грижа и обучение на деца с увреждания.
Операция „Жълти стотинки“ е инициатива на VIVACOM, а тази година основен партньор на кампанията е фондация „И аз мога”.

Мотото на кампанията е: „Твоето ресто връща надежда за децата с увреждания и техните семейства“. Ако успее с мисията си, тя ще облекчи живота не само на десетки деца с множествени увреждания, но и на техните семейства, които често се превръщат в заложници на болестта.

В кампанията може да се включи всеки – както физически лица, така и търговски обекти. Тази година има осигурен допълнителен брой от специалните касички за жълти стотинки, които могат да бъдат заявени от всеки, независимо от обхвата и вида на неговата дейност – на имейл адрес kasichka@vivacom.bg.

Назад