Номинирайте добрите проекти в „Проект на Годината 2017“Назад

По традиция най-добрите проекти на неправителствени организации ще бъдат избрани от доказани професионалисти от бизнеса, медиите и дипломати.

Тази година това са: –  Красимира Чемишанска, Генерален мениджър на Амджен България и Президент на Американска търговска камара в България; Петя Колчева, Управляващ съдружник в Новел консулт; Никола Добрев, Главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп; Ираван Хира, Главен изпълнителен директор на Hewlett Packard България и Председател на Българския Форум на Бизнес Лидерите, Н. Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в България и Силва Зурлева, Член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг груп.

Те ще оценят номинираните проекти по резултатите, устойчивост на дейностите във времето, финансова ефективност, участие на целевите групи и местната общност, новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

Проекти могат да бъдат номинирани от организации и лица чрез формуляр за представяне. Очакваме вашите номинации до 19 февруари 2018 година на info@tulipfoundation.net.

Пълният списък на номинираните проекти ще бъде представен в Интернет страницата на Фондация Лале. Отличените проекти и организации ще бъдат обявени на публична церемония в края на март 2018 година.

Конкурсът се провежда с медийното партньорство на вестник Капитал и Информационния портал на неправителствените организации в България. Наградите са специално изработени от Георги Чапкънов.

Конкурсът се провежда за тринадесети пореден път като отговор на многобройните добри проекти, които се осъществяват в България всяка година.

Поканени са да участват граждански организации, които през 2017 година са изпълнявали проект за участие, подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на хора или общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.

Назад