БДФ ще награди най-големите корпоративни дарителиНазад

На 22 ноември 2018 г. от 16 часа в сградата на президентството за 13-а поредна година Български дарителски форум (БДФ) ще награди най-големите корпоративни дарители и най-успешните партньорства между компании и неправителствени организации в нашата страна. По традиция ще бъде отличена и личност, допринесла за развитието на дарителството в България.

Домакин на церемонията отново ще бъде г-н Румен Радев, Президент на Република България, който ще връчи приза в индивидуалната категория. Тази година той се присъжда на канадския милионер и филантроп от български произход Игнат Канев, който ще изпрати на церемонията свой представител.

В конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ БДФ всяка година отличава компании с устойчиви и прозрачни инвестиции в значими обществени каузи в България. Наградите са в няколко категории – количествени (според инвестираните финансови и нефинансови ресурси, както и доброволен труд), качествени (според качествата на програмите на бизнеса в подкрепа на обществото) и за най-сполучливо партньорство между компания и гражданска организация. От тази година е добавена нова категория: „Най-добра дарителска програма на местен дарител“.

Назад