Базар на професиите на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН Назад

За четвърта поредна година Българска мрежа на Глобалния договор на ООН кани деца и младежи да се запознаят от близо с разнообразие от професии.

В рамките на два дни посетителите на Базара на професиите ще имат възможност да поговорят с професионалисти от различни области и да присъстват на лекции, в които специалисти споделят за особеностите на своята професия, за необходимите знания и качества да бъде практикувана тя и за пътя, който те самите са извървяли, за да се развият професионално.

И тази година изпълнителният директор на BCause Елица Баракова ще представи пред децата какво работят хората в нестопанските организации, ще разкаже какво е да си специалист по дарителство и може ли всеки да е дарител, без да е специалист по това.

Базарът по традиция е с вход свободен за всички желаещи да научат повече за особеностите на професиите, които ще покажем.

Събитието ще се състои в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк на:
– 23-ти ноември, петък – този ден е предназначен за посещение САМО на организирани училищни групи с предварителна регистрация – линк за регистрация
– 24-ти ноември, събота – вратите на Базара са отворени за всички желаещи посетители

Назад