Три дни до финала на фотоконкурса „Благотворителността през обектива“ 2013Назад

Само три дни остават до края на фотоконкурса „Благотворителността през обектива“ 2013. Фотографии ще се приемат до 22 май 2013 г. на адрес: blagobektiv@gmail.com.

Ако сте заснели нечия кауза, вдъхноваващо постижение, човек, направил добро за друг, доброволци, ангажирани с конкретна идея и изобщо – положителна промяна в света около нас – изпратете ни своите фотографии.
Участието е вълнуващо, а наградите си заслужават. Победителите в осем от категориите ще получат по 500 лв.

Щедрите награди са осигурени от спонсорите на конкурса Аурубис България и Софарма. В категорията „Благотворителността през погледа на децата“ победителят ще получи фотоапарат от Olympus. Наградата в категорията „Благотворителност и екология“ е уикенд за двама, предоставен от Одисея Ин. Спечелилият в категорията „Фоторазказ за благотворителността“ ще получи наред с паричната награда и годишен абонамент за списание „Фотомания”.

Победителите в 9-те категории ще бъдат определени от жури в състав: Борис Мисирков, Веселин Боришев, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Николай Василев, Явор Попов. Десетият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса.

Организатори на конкурса са Български дарителски форум и Фондация „Помощ за благотворителността в България”. Целта му е да популяризира през средствата на фотожурналистиката различните лица на филантропията.

Фотоконкурсът се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България“.
Партньори на конкурса са: ФОТО ФОРУМ, Българска фотографска академия Янка Кюркчиева, VIVACOM Art Hall, Българско фотографско сдружение, София 2019.
Медийни партньори са: БНТ, ФОТОмания, Програмата, НПО портал, Teacher.bg, в. Труд, OFFRoad Bulgaria, Vesti.bg.
Подробности и техническите изисквания вижте на сайта на конкурса www.blagobektiv.org.

Спонсори

 

С подкрепата на

Фондация „Америка за България“

Партньори на конкурса

Основен медиен партньор

Медийни партньори на конкурса

Назад