Три дни до финала на фотоконкурса „Благотворителността през обектива“ 2013

20.05.2013 | Новини

Само три дни остават до края на фотоконкурса „Благотворителността през обектива“ 2013. Фотографии ще се приемат до 22 май 2013 г. на адрес: moc.l1713249467iamg@1713249467vitke1713249467bogal1713249467b1713249467.

Ако сте заснели нечия кауза, вдъхноваващо постижение, човек, направил добро за друг, доброволци, ангажирани с конкретна идея и изобщо – положителна промяна в света около нас – изпратете ни своите фотографии.
Участието е вълнуващо, а наградите си заслужават. Победителите в осем от категориите ще получат по 500 лв.

Щедрите награди са осигурени от спонсорите на конкурса Аурубис България и Софарма. В категорията „Благотворителността през погледа на децата“ победителят ще получи фотоапарат от Olympus. Наградата в категорията „Благотворителност и екология“ е уикенд за двама, предоставен от Одисея Ин. Спечелилият в категорията „Фоторазказ за благотворителността“ ще получи наред с паричната награда и годишен абонамент за списание „Фотомания”.

Победителите в 9-те категории ще бъдат определени от жури в състав: Борис Мисирков, Веселин Боришев, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Николай Василев, Явор Попов. Десетият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса.

Организатори на конкурса са Български дарителски форум и Фондация „Помощ за благотворителността в България”. Целта му е да популяризира през средствата на фотожурналистиката различните лица на филантропията.

Фотоконкурсът се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България“.
Партньори на конкурса са: ФОТО ФОРУМ, Българска фотографска академия Янка Кюркчиева, VIVACOM Art Hall, Българско фотографско сдружение, София 2019.
Медийни партньори са: БНТ, ФОТОмания, Програмата, НПО портал, Teacher.bg, в. Труд, OFFRoad Bulgaria, Vesti.bg.
Подробности и техническите изисквания вижте на сайта на конкурса www.blagobektiv.org.

Спонсори

 

С подкрепата на

Фондация „Америка за България“

Партньори на конкурса

Основен медиен партньор

Медийни партньори на конкурса