Публична лекция на Левон Хампарцумян на тема „Предприемаческия дух – двигател на икономиката“Назад

На 23 септември 2013 г., от 18 ч., в столичния Парк-хотел Витоша (ул. Росарио 1), главният изпълнителният директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян ще изнесе публична лекция на тема “Предприемаческият дух – двигател на икономиката”.

Лекцията е част от Програмата за социално предприемачество за неправителствени организации (НПО), която има за цел да насърчи организациите да стартират собствен бизнес, свързан с мисията им, и така да осигурят устойчивост на дейността си.

Програмата се организира за трета поредна година от Българския център за нестопанско право, Програмен и аналитичен център за европейско право и Фондация УниКредит с подкрепата на Фондация „Америка за България“.

Включените в Програмата организации участват в обучения по бизнес планиране като публичната лекция на г-н Хампарцумян е част от това обучение. След това организациите развиват идеите си под формата на бизнес планове и с тях участват в Конкурса за най-добър бизнес план на нестопанска организация. Независимо жури избира трите най-интересни идеи, които си разпределят награден фонд от 30 000 лева за първоначална инвестиция.

Да присъстват на публичната лекция на г-н Левон Хампарцумян са поканени организациите, включени в Програмата 2013-2014 г.,  представители на неправителствения сектор, както и всички заинтересовани от развитието на  модерно социално предприемачество у нас.

Назад