Изложбата „Благотворителността през обектива 2013“ вече гостува в Пирдоп и ЗлатицаНазад

Аурубис България отново е домакин на изложбата „Благотворителността през обектива“ – проект на Български дарителски форуми и Фондация „Помощ за благотворителността в България“.

Компанията Аурубис за втора поредна година е спонсор на изложбата и традиционно първи нейн домакин извън рамките на столицата. Фотосите ще бъдат изложени в информационните центрове на компанията в периода 2 – 27 септември, по две седмици съответно в градовете Пирдоп и Златица.

Чрез средствата на фотографията фотоконкурсът популяризира каузи, свързани с благотворителността и провокира на местно ниво дебати за ролята и потенциала на благотворителноста в различни посоки.

Аурубис България традиционно инвестира средства и усилия в социални, еко и културни проекти в общините Пирдоп и Златица. Компанията активно подпомага проекти за зелени идеи, пенсионерски и младежки клубове, клубове за хора с увреждания, обучения в училище, инфраструктура и други социални и културни дейности, които не са покрити от местния и държавен бюджет.

Назад