Димитър Бербатов отново ще отличи децата с най-добри постижения на церемонията “Награди за успелите деца на България” – 2010Назад

Лично Димитър Бербатов ще награди общо 31 финалисти, от които 13 победители, на церемония на 30 май 2011 година.

Фондация „Димитър Бербатов” излъчи финалистите в областите Изкуства, Наука и Спорт. Отличени са и деца от българските училища зад граница, както и участници в социални проекти.

658 номинации бяха окончателно одобрени по условията на третото издание на проекта „Награди за успелите деца на България” – 2010.

Проектът “Награди…” – 2010 се осъществява със съдействието на Министерството на образованието, младежта и науката, Асоциацията на българските училища в чужбина и на UNICEF и с официалното медийно партньорство на: БГ Радио, БТА, bTV Media Group, FoxLife, в. “24 часа”, Камара за визуална комуникация и защита на околната среда, информационните сайтове Vesti.bg и Sportni.bg и www.Eurochicago.com. За проекта про-боно работят компания е//маркетинг и ПР агенция „Юнайтед Партнърс.

Тази година марката Gillette отново застава зад възможността да подкрепя постиженията на децата в областта на спорта. Компания „Данон-Сердика” АД подкрепя постиженията на децата в областта на Науката.

Назад