Фондация “Искам бебе” раздаде традиционно наградите си на БлаговещениеНазад

На 25 март награди получиха хора и организации, допринесли за каузата “Ин витро” в България и за подпомагане на хората с репродуктивни проблеми.

„Ангел на благодарността” получи д-р Николай Лалев – директорът на Фонд Ин витро за личната му съпричастност към болката и радостите на хората с този проблем.

Цветелина Бориславова взе “Ангел” за нейната персонална ангажираност с каузата на „Искам бебе” от самото начало на организацията ни.

Светлана Проданова от Байерсдорф получи „Ангел на благодарността” за цялостна подкрепа на активната психологическа работа на „Искам бебе” през 2010 г.

Д-р Павлета Табакова по повод 70-годишния й юбилей също получи приз за дейността си в подкрепа на тази кауза.

Милена от „Тройка на разсъмване” взе награда за подкрепа на донорската програма на фондацията.

Мира Добрева, като част от клуба на майките, подкрепящи „Искам бебе”, връчи наградата на Даниела Боянова, представляваща СИБАНК – за създаване и активна работа по програма „Имаме бебе”.

Областният управител на Ловеч, Николай Нанков, връчи на „Искам бебе” чек за 10 хиляди лева, които са набрани с неговия личен труд от местния бизнес и близки общини, за подпомагане на двойки с проблеми от Ловеч и региона.

„Списание 8” подари на Фондацията специален брой по повод Благовещение, и се ангажира да дари за каузата и част от приходите от мартенския брой на списанието.

Назад