Фондация “Лале” ще връчи наградите Проект на Годината 2010Назад

Церемонията ще се състои на 28 март от 18.30 ч. в Камерна зала “България”

Инициативата се провежда за шеста поредна година и е провокирана от множеството добри проекти, реализирани всяка година в цялата страна. До края на януари 2011 г. бяха получени 32 номинации. В конкурса бяха поканени да участват граждански организации, които през 2010 г. са изпълнявали проект, насочен към подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на определени групи от хора със затруднения или на общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.

Представените проекти ще бъдат оценени по: резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

Най-добрите проекти ще бъдат излъчени от жури в състав Огнян Донев, председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ); Севда Шишманова, Програмен директор на Българска Национална Телевизия; Даниела Петкова, Главен изпълнителен директор на Пенсионно осигурителна компания „Доверие“; Н.ПР. Карел ван Кестерен, Посланик на Кралство Нидерландия; Ани Захариева, Изпълнителен директор на ФеърПлей Интернешънъл.

Наградите са специално изработена от проф. Георги Чапкънов.

Повече за конкурса и номинираните проекти

Назад