JobTigerНазад

JobTiger е един от лидерите на българския пазар за Управление и развитие на хора. Компанията е създадена през 2000 година, има натрупан богат опит както на българския, така и на международните пазари. Като пионер в България, JobTiger създава първия в страната професионален уеб сайт за работа. Компанията организира форума „Национални дни на кариерата“, който се провежда ot 2002 година, като към основния формат са добавени и специализирани издания – ИТ, Телекомуникации и & BPO, Икономика, финанси и HR, както и регионални форуми на същата тематика.

Към настоящия момент JobTiger е HR агенцията на българския пазар с най-богато и пълно портфолио от продукти и услуги, както за компании, които търсят служители, така и за търсещите активно работа.

Портфолиото от услуги на Jobtiger включва: сайта за работа www.jobtiger.bg, първия изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“; кариерни обучения, Employer Branding дейности за компании – работодатели; онлайн кариерен информационен портал – JobTiger.tv; както и HR одити и изследвания, които компанията осъществява чрез дъщерното си дружество – Audit Advice Associates (AAA). JobTiger е и най-големият организатор на HR събития в страната.

Воден от своите основни ценности: Доброта, Самоусъвършенстване, Компетентност, Креативност и Отговорност, екипът на JobTiger развива и ще продължава да утвърждава компанията като най-надеждния и правилен партньор в бизнеса с развитието и управлението на хора.

През 2016 компанията получи акредитация за сертификат за покриване на стандарта Investors in People, Silver. Той удостоверява фирмената ангажираност за високо бизнес представяне и отлично управление на наличния персонал.

Повече информация може да намерите на сайта на сайта на компанията.

Назад