JobTiger Ви кани на форум „Национални дни на кариерата“ 2011Назад

По повод десетата година от основаването си и националния си мащаб, форумът за студентски стаж и кариера „Кариери – Добра Кариера, Добър Живот”, провеждан от JobTiger с помощта на Нестле България АД, прерасна в „Национални дни на кариерата 2011 – Добра Кариера, Добър Живот”.

Както и досега, целта на форума е да среща младите специалисти и студентите с реалния бизнес, за да са подготвени за бъдещето и да могат да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера. Програмата се радва на голям интерес сред кандидатите, тъй като дава възможност за плавно навлизане в професионална среда на позиция, за която не се изисква опит. Успехът на тази практика се вижда и от цифрите: 84% от приетите на едногодишни стажове остават в компанията.

Форумът е част от инициативите на организаторите за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България.

Тази година форумът се провежда последователно в седем различни града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив, Бургас.

Програма на Форума

Назад